Az autó kiválasztása

1. Lépés

Ha megfogalmazódott a gondolat, hogy új autót akar vásárolni, az csupán az első lépés. Azt is el kell döntenie, milyen típus, milyen modell legyen, ez pedig, még ha annak is tűnhet, nem könnyű feladat. Természetesen ebben is segítünk!

Vásárlás

Felmérjük az igényeket, a lehetőségeket

2. Lépés

A választás előtt fontos tisztáznia, milyen célra van szüksége az autóra, mire lesz használva, milyen igényeknek kell megfelelnie. Milyen szintű felszereltséget szeretne a vásárló, mi az, amihez mindenképpen ragaszkodik, és mi az, ami egyértelműen kizáró tényező. Az exclusiv kategóriában már egészen különleges extrák között is lehet válogatni. Mivel akár több százezer ajánlat közül is szemezgethet, biztosan megtalálja a megfelelőt!

Vásárlás
3. Lépés

Mindent elintézünk Ön helyett!

Miután megtörtént az igényeknek megfelelő modell kiválasztása, nem is lesz más dolga: mindent elintézünk. Munkatársunk felveszi a kapcsolatot a külföldi értékesítővel, beszerezi a szükséges információkat, adatokat, és elindítja a folyamatot. Az autóink megbízhatósága annak köszönhető hogy minősített kereskedői hálózatokkal és kizárólag olyan országokban üzletelünk, ahol gyakorlattal rendelkezünk, ismerjük az ügymenetet. A megbízható beszállító megválasztása már fél siker, egyben biztosíték a vevő számára. A gyári lekérdezést és az eredetvizsgálatot már a helyszínen elrendezzük, nem kell majd bajlódnia semmivel, az összes adminisztrációs feladatot átvállaljuk. Nem lesz gond a műszaki vizsgával, a regisztrációs adóval, a forgalmi engedéllyel, a rendszám kiváltásával.

Vásárlás

Százszázalékos biztonság

4. Lépés

Leellenőrizzük az alvázszámot, ezzel hozzájutunk minden fontos és hiteles adathoz. Ennek köszönhetően meg tudjuk határozni az adott gépkocsi felszereltségét, gyári színkódját, motoradatait, azaz kiszűrhetőek a hibák, és észrevehetőek azok a trükkök, amelyekkel előszeretettel verik át a külföldi vásárlókat. Nálunk ilyen eset nem fordulhat elő!.

Vásárlás

Megtaláljuk a legelőnyösebb biztosítást

5. Lépés

Kiterjedt kapcsolatrendszerrel dolgozunk, az összes jelentős biztosítótársasággal kapcsolatban állunk, így mindig megtaláljuk ügyfeleink számára a legjobb megoldást, legyen szó a kötelező biztosításról, esetleg a részleges vagy teljes körű Cascóról. Amikor elhajt az új autójával Önnek csakis a vezetés élményére kell fókuszálnia!

Vásárlás

Finanszírozási ajánlat kiválasztása

6. Lépés

Sikerült megtalálni a kiszemelt autót, és leellenőriztünk minden fontos részletet, akkor a szerződéskötés előtt már „csak” azt kell kiválasztani, milyen típusú finanszírozással akarja megoldani a vásárlást. A banki szektorban kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk, így a legkedvezőbb hitelkonstrukciókat tudjuk felajánlani Önnek. Ha kiválasztotta a megfelelő ajánlatot, egyeztetünk a bankkal, pontosítjuk az adatokat, majd a kockázatelemzés eredményéről közvetlenül tájékoztatjuk az ügyfelet. Ehhez a folyamathoz szükség lesz az aláíró személyes okmányainak másolatára, az utolsó lezárt üzleti év főkönyvi kivonatára, aláírási címpéldányra vagy aláírásmintára, emellett az aktuális év főkönyvi kivonatára és a NAV-folyószámla kivonatára. Tudjuk, hol érhetőek el a legkedvezőbb, legkiszámíthatóbb lízingkonstrukciók. A magánszemélyek részéről a zárt, a cégek, vállalatok részéről pedig a nyílt végű lízing a népszerűbb, de a választás természetesen itt is az ügyfélé. Előbbi kiszámíthatóbb, utóbbi viszont kedvezőbb az általános forgalmi adó visszaigénylésének lehetősége miatt.

Vásárlás
7. Lépés

Szerződéskötés

Ha minden részletet leegyeztettünk, megvan a tökéletes autó, a megfelelő finanszírozási forma, és elő van készítve minden , jöhet a szerződéskötés folyamata. Ebben cégünkkel köt egy megrendelői szerződést a vásárló, amelyben minden részletet pontosan rögzítünk. Igaz ez az autó adataira, a fizetés menetére, az átadás helyére és idejére. A korábban konkretizált összegű önerőt ekkor kell átadnia a vevőnek.

Vásárlás

Nem lesz gond a szállítással

8. Lépés

A szerződésben azt is rögzítjük, hogy saját transzporttal hozzuk haza az autót, ennek szintén minőségbiztosítási okokból van jelentősége. A helyszínen még egyszer megnézzük, minden rendben van-e a gépkocsival.

Vásárlás
9. Lépés

Átadás, átvétel

A szerződés aláírását követően RÖVID IDŐN belül átadjuk az autót a vásárlónak. Ilyenkor újabb ellenőrzés következik a célunk, hogy minden vevőnk teljes megnyugvással gördülhessen ki tőlünk új autójával..

Vásárlás
goal